top of page
  • Marte Skjæran Bøhli

Stedet mitt på stedet mitt

Stedet mitt e på hytta eg e dær næsten aldri eg veit ikke om det e det som gjær dein så spesiell. Hytta ligg på Tustevatne, ein plass med nydelige fjell og mange vakkre solnedgannga. Plassen e utrulig fin men turen e svingat og ækkel men det går bra fordi når vi e framme e følelsen ubeskrivelig fin. Den fine skogen rundt hytta og de fine fjellan som ligg på andre sia av havet. Vi bruk å sett ute på kveldan med fyr i bålpanna og plædd rundt oss. Vi kain snakk ilag se ut på det blanke havet og de fine fjellan det e ofte en stor og praktfull solnedgang. Men det e også godt å bære sett før seg sjøl heilt stille hør på fuglan og dyran som e i skogen se på havet som næsten ikke rør seg. Eg kain sett sånn længe filosofer over livet og kor fin plassen egentlig e. Forresten så e det ofte Meg, Bestemor, Bestefar, Mamma, Pappa og lillesøster som e på hytta.Når det e heilt mørkt ute bruk vi å va inne og spæll kort. Ein god gjenganger e nokk idiot og Olsen. Og når det e kveld så ligge eg opp på et lite koselig rom oppe på hemsen. Det e næsten ingen ting der inne utenom et lys en madrass en stol og et tæppe. På hytta e det godt å lægg seg med vinduet åpent på fullt og bære søvn av tel lyden av småfuglan som flyg rundt hyttevæggan.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Comments


bottom of page