top of page
  • Matilde Fagereng Kristoffersen

Stedet mitt på stedet mitt

Stedet mitt er et lite “lekehus”. Jeg og min gamle bestevenn så et nedslitt lekehus i et tre. Det var nesten helt ødelagt, og det var veldig gammelt. Det var ikke vi som eide det så vi spurte hun som eide det om vi kunne bruke det til å leke. Vi fikk bruke det og det ble fort vår plass.

Vi pleide å dra dit vær dag. Av og til mer hvis det var noe vi ville si til hverandre. Vi ryddet lekehuset og malte over døren i en blå farge med et rødt hjerte med navnene våre i hjertet.

Vi tok med ting hjemme fra som kunne passe bra i huset. Huset ble til vårt hus. Det var en trygg plass for oss begge. Hver gang vi så noen på veien nedenfor lekehuset måtte vi slå av lysene å være helt stille, det var ingen andre som skulle finne ut at det sto en hytte der. Og vært fall ikke at den var i bruk.

Jeg og bestevennen min sluttet å være venner etter hun startet på ungdomskolen. Hun gjorde noen dårlige valg, men hun fortsatte å bruke hytten. Men i stedet for å leke med vennene sine så tok de heller en røyk der inne. Når jeg fannt ut av det ble jeg veldig forvirret og skuffet. Det var jo vår plass? Det var plassen vi brukte til å leke, snakke og lytte sammen. Og nå bruker hun den til å røyke? Da var det plutselig ikke vår plass lengre.2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Comments


bottom of page