top of page
  • Tim Johannes Haugersveen Reinfjell

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å spille “gitar hero world tour” jeg spiller mest med pappaen min, men når jeg har en venn med så spiller vi ofte sammen. Når jeg var 6 år så spillte jeg gitar hero hjemme på finneidfjord for første gang, så ikke for å skryte jeg er litt god nå vill jeg si, jeg spiller på “hard”. Jeg har mange andre spill som jeg også spiller der, men jeg spiller gitar hero mest. i gitar hero så må du ha en type gitar som ser sånn her ut:

sånn ser den ut. Du kan ha 2 av disse.

Du kan også ha en tromme sett som ser sånn her ut:


Sånn ser den ut. Den kan du ha 1 av.

Du kan også ha en microfon som ser sånn her ut:


Sånn ser den ut. Den kan du ha 1 av.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Stedet mett på stede mett

Rommet mitt er rommet mitt.. På rommet mitt har jeg ei seng en stol et par hyller et bord en tv og to konsoller et nattbord en radio ei vifte. Hver dag sitter jeg timesvis framfor tven min og spiler m

Commentaires


bottom of page