top of page
  • Anonym

Stedet mitt på stedet mitt


Vi har mange fine plasser her på Lovund, og jeg har funnet «mitt» sted. Jeg gikk en kveld i november. Det var blitt mørkt og lysene i fjellet var begynt å lyse opp og det var en helt klar stjernehimmel. Jeg var frustrert over noe, så gikk jeg over en haug, og der var det en låve. Denne låven var gammel, og ikke i bruk. Jeg la meg der, på en liten platt opp til låven, som var vendt mot fjellet. Etter dette har jeg begynt å dra dit hver gang jeg er frustrert over noe eller bare trenger å komme meg litt bort. Bare være litt alene. Det har hendt at jeg får sett nordlys der også. Og det blir veldig klart, fordi denne låven er litt borte fra veier og slikt, så det er helt mørkt nesten.

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comentários


bottom of page