top of page
  • Julia Cuber

Stedet mitt på stedet mitt

Æ føl mæ mæst som mæselv når æ e helt aleina på rommet mitt. Låst dør, høy musikk og null folk rundt mæ. Romme mitt har en tv og lys som man kan byte farge på som får meg til å føle som om jeg er et annen plass enn romme. På romme mitt er det null regler for meg og jeg kan gjøre og føle ka som helst uten å få komentarer fra andre personer. Æ like å vær aleina, når æ ikke føla mæ bra så lika æ å sett aleina på romme og bare hør på musikk eller syng. Synging får mæ t å slapp av og æ stressa ikke mye når æ syng. Veggan på romme mitt e svart og kvit, æ har ledd lys over pcen min og har en lyspære som man kan bytt farge på.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comments


bottom of page