top of page
  • Emil Andre Johansen

Treet i hagen min

Treet vokser opp i hagen min

Det er lilla i bladene når det ser rundt seg ser den in på kjøkkenet når jeg lager mat

Treet kan også se når jeg drar til skolen

Etter hver var treet blitt ganske stort det kan se bestefaren min sitt hus også nå

Det kan se ned til veien også

Etter en stund nådde treet opptil skyene det kunne se hele Sleneset og mange øyer rundt

Det kunne se langt ut mot havet

Over skyene møtte den ett troll som bodde der oppe trollet vannet og tok vare på treet


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

コメント


bottom of page