top of page
  • Ella Angelica Guarino Mindrum

Treet i kjelleren til bestefar.

Treet væks opp i den gammle kjelleren tell far, det første treet ser e ingenting, dæ e mørkt og kaldt og veldig stille, man kan hør folk som går oppe, nånn gang kan den hør at far rope av glede når bodøglimt har vønne ein fotballkamp. Treet væks og væks og til slutt kommer den seg tell stua, der kan den se alle fotballkampan, kryssordboka og kanskje alle de som kjem på besøk. Når dæ væks enno meir kan den sekkert se utover heile øya, fjellet, havet, måsan, husan og alle folkan som e ute og går og når den har blitt enda større kan dæ hend at den e så høy at den ser over fjellet, der kan den se ørna og kanskje folk som har tatt seg ein tur opp dit. Sola skinn over øya, dæ e stille og synet av huset tell far forsvinn når den har nådd toppen av skyan.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comentarios


bottom of page