top of page
  • Emilijan Dragic

Treet på toppen av toppen

Treet vokser ut av toppen på et tre i en granskog på toppen av et fjell. Siden det var veldig høyt kunne det se langt ut i havet og på alle øyene rundtomkring. Siden det vokser så fort kan det se flere og flere hus lenger borte hele tiden. På havet mellom de mange øyene drar det båter fram og tilbake. Det ser fullt av merder, og lurer på hvor mange fisk som er i dem. Etter hvert begynner treet å vokse saktere og saktere, helt til det stopper. Der blir det stående for alltid og kikker på båtene og alt som skjer der nede.


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Commentaires


bottom of page