top of page
  • Rebekka Kristine Pedersen

Treet som drepte noen

Jeg vokser fortere enn alle andre trær rundt meg, jeg ser ned og jeg ser et tak… Jeg ser en jente som klager på hunden sin fordi det er i forhold til henne kaldt ute, og hunden vil ikke pess, hun ser opp på mei og springer inn med hunden i armene, og ut av huset kommer hele familien plutselig får alle sjokk av en eller annen rar grunn, så går en svær mann under meg, og ut igjen kommer to menn, og ser rart på meg. de skynter seg opp på taket med en liten sag, antageligvis fordi de trodde jeg var liten fortsatt, men nei, jeg har blitt 10 meter høy, og da innser de, at de burde egentlig kjøre ut bilene før det blir for sent. Jeg hører en lyd, og jeg føler meg rar, plutselig er jeg oppå en bil, og alle begynner å hyle… Jeg har hvist drept noen.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comments


bottom of page