top of page
  • Anonym

Treet som va annerledes

Treet ser to mål Treet ser en fotballball som rulla forbi Treet ser et unga som skyt ballen i mål Treet ser kunstgress Treet ser en ballbinge Treet ser en benk Treet ser et grått hus Treet ser en skog Treet ser nån som jogga på en grusvei Treet ser mange hus Treet synes det e fint Treet vil bli med å spæll fotball Treet føla lukta av vaffla fra det gråe huset Treet føl sæ glad når ungan skora Treet føl sæ ensom på sida av skogen Treet vil vær med skogen Treet hører en motor Treet ser en motorsag Treet får vondt i beina Treet faller mot bakken Treet var i veien.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comments


bottom of page