top of page
  • Anonym

Treet utfor stua

Det va en dag æ lå i sænga mi å så på tiktok, klokka va rundt ti på kveldn i fred og ingen fare begynte d og reste i heile huse, æ skjønte ikje ka det va. Æ gikk ut førr åse ka som hadde skjedd og det første æ så når æ gikk i stua va et gigantisk tre utføre huse mett. Treet va så ekstremt stor og det stoppa ikje å væks. Treet va så stor at den kunne se heile have i vorneset og den kunne se båta som kom inn tel land bak de høge fjellan. Treet synes det va så fint og se ut over havet og ha den gode utsikta. Mn plutselig ætter nån daga stoppa tre og væks, treet blei ikje mindre, mn det blei væældi fort gammelt. Så ætter nån uke med det store treet utfør stua mi tængte æ at æ kunne ta det bort, å æ fikk mange tel å hjælp mæ me og ta d ned. Å det va historia av treet som sto utfør stua mi kl 10 på kveldn.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comments


bottom of page