top of page
  • Anonym

Tur med Vahca og Bolle

Jeg elsker å være på tur med hestene mine. De heter Vahca og Bolle. Jeg og søsteren min bruker og ta på Vahca barback padd og ri ho på tur. Bolle bruke og gallopere etter oss. Vi bruker og dra til en plass som heter oksmyra. Da vi galloperer går det veldig fort, jeg elsker og galloppere fort med Vahca. Jeg føler at jeg flyr da ho gallopere. Søstra mi bruke og holde rundt meg og flire fordi vi holder på og fly av. Men vi bruker aldri og fly av ho. Det e veldig gøy.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Å kjør tur

Å kjør tur e nåkka av det bæste æ veit. Æ føla mæ så fri når æ sett i biln å bære ser ut av vindue. Det e koselig å kjør tur. Å kjør tur i Kjøpsvik. Å kjør tur her på min heimplass, og se de samme hus

Angelica og Erica

Æ føla mæ fri når æ å Angelica kjør tur om kveldan, når vi hør på musikk å søng. Vi kosa oss og har det allti arti sammen. Det går ikkje en dag dær vi ikkje e ilag. Æ kan vær mæ sjøl me Angelica, æ tr

Russvika

Russvika er et magisk sted på mange måter du kan fiske så mye du klarer og høre elvene suse. Det er en befriene følese og få fisk (spesielt stor fisk). Men også på jakt. På jakt er det helst fantastis

Comments


bottom of page