top of page
  • Oliver Stiberg

Turnering i piteå

Vi hadde spilt 3 fotball kamper i piteå og var klar for den nest siste. Vi startet kampen med og ligge under 1-0, så scorte vi et mål og nu var det 1-1. Når vi va kommet til halvtime var stillingen enda 1-1. Vi startet andre omgang og det andre laget scorte mål så det ble 2-1, hele laget mitt var sur og lei. Det var bare 15 min igjen så jeg tenkte at vi måtte score mål, jeg scorte først ett mål så det ble 2-2. Jeg tenkte at det var en mulighet og vinne kampen så jeg fortalte laget mitt at når vi skulle ta corner så måtte dem sentre til meg. Vi fikk corner i det 88min og en lagkamerat sentret ballen til meg når den var i lufta og jeg scorte en heading. Hardhaus/laget mitt var super glad mens det andre laget bare gråt. Vi vant kampen og alle var glad.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Å kjør tur

Å kjør tur e nåkka av det bæste æ veit. Æ føla mæ så fri når æ sett i biln å bære ser ut av vindue. Det e koselig å kjør tur. Å kjør tur i Kjøpsvik. Å kjør tur her på min heimplass, og se de samme hus

Angelica og Erica

Æ føla mæ fri når æ å Angelica kjør tur om kveldan, når vi hør på musikk å søng. Vi kosa oss og har det allti arti sammen. Det går ikkje en dag dær vi ikkje e ilag. Æ kan vær mæ sjøl me Angelica, æ tr

Russvika

Russvika er et magisk sted på mange måter du kan fiske så mye du klarer og høre elvene suse. Det er en befriene følese og få fisk (spesielt stor fisk). Men også på jakt. På jakt er det helst fantastis

Comments


bottom of page