top of page
  • Anonym

Ute på morran om vintern

Mitt sted er ikke et fysisk sted. Det e en teng, nokka eg kan gjør å kjenn på. Ute på morran om vintern, kjenn på den kalde freske lufta. Meg aleina med gatelysan og musikken min. Tanken på at eg e aleina her ute. Det føles nesten ut som at verden har stoppa. Alt e så rolig og stille. Det e perfekt...

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onsdag kveld

Onsdags kveld. favoritt dagen min i uka. når vi går inn i kjerka. pakka opp trombona og notestativ på fjerde benkerad, ser de andre pakka opp sine instrumenta. og når vi begynn og spæll. lyden, klange

Stille og alene

Stille og alene, men ikke ensomt. Det er helt mørkt. Kun månen lys opp landskapet. Musikken hold meg tel selskap. Musikken som kun eg hør. Ikkje bare fordi eg bruka hodetelefona, men sia dæ ikkje e ei

Jævla Kjerkhol

Så nu den dag i dag så kan det hend at sykehuset på Gravdal blir lagt ned. Dæ høres jo veldig dumt ut, og dæ er like dumt å teit som dæ høres ut. Eg skjønna ikke koffer sykehuset skal bli lagt ned, dæ

Comments


bottom of page