top of page
  • Anonym

Stille og alene

Stille og alene, men ikke ensomt. Det er helt mørkt. Kun månen lys opp landskapet. Musikken hold meg tel selskap. Musikken som kun eg hør. Ikkje bare fordi eg bruka hodetelefona, men sia dæ ikkje e ei einaste sjel rundt meg. Dæ e slevfølgelig folk i de få husan eg løp forbi, men ingen som merka meg. Eg har høgt tempo. En fot forran den andre. Dæ kan eg. Ikkje nåkka å tenk over. Dæ gir meg sjansen tel å tenk på ka som helst. Finn løsninge på probleman mine. Finn svar uten hjelp av andre. Kun meg. Derfor lika eg å løp om kveldan, eller natta vess eg får låv. Alt e mørkt. Stjernen vises godt på den tomme himmelen. Om eg e heldig ser eg nordlys. Varslinger på mobilen e skrudd av, så ingen kan mas eller forstyrr meg. Eg får en god følelse når eg løp. Eg gjør nåkka godt for meg sjøl og eg finn roen. Roen.

24 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onsdag kveld

Onsdags kveld. favoritt dagen min i uka. når vi går inn i kjerka. pakka opp trombona og notestativ på fjerde benkerad, ser de andre pakka opp sine instrumenta. og når vi begynn og spæll. lyden, klange

Jævla Kjerkhol

Så nu den dag i dag så kan det hend at sykehuset på Gravdal blir lagt ned. Dæ høres jo veldig dumt ut, og dæ er like dumt å teit som dæ høres ut. Eg skjønna ikke koffer sykehuset skal bli lagt ned, dæ

Ute på morran om vintern

Mitt sted er ikke et fysisk sted. Det e en teng, nokka eg kan gjør å kjenn på. Ute på morran om vintern, kjenn på den kalde freske lufta. Meg aleina med gatelysan og musikken min. Tanken på at eg e al

コメント


bottom of page