top of page
  • Anonym

Torra og Bless

Jeg har to egne hester hjemme, Torra å Bless. Jeg synes det er kjempeartig å koselig å holde på med hest, og ikke minst ha to hjemme rett utenfor døra. Det e dog veldig slitsomt å ikke alltid like morsomt, noen perioder er jeg møkka lei og vil selge de, men de er det jeg har som gjør at jeg må ut av huset noen ganger ila dagen, de gjør hverdagen litt mer spennende. Med alt ansvaret det medfølger å ha egen hest og ikke minst to, så er jeg nødt til å komme meg ut å fikse å styre til dem. Bless er jo min hest som jeg bruker til alt, jeg tar han med på treninger, rideleir på sommeren og ikke minst er ute og konkurrerer litt med han, Torra er mer en familie hest som går på turer her hjemme som mamma også bruker å ri. Hestene er virkelig min safeplace.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Máze

Máze. Stedet æ ikke bor, men likevel føle mæ mæst hjemme. Å gå rundt i bygda ilamme áhkku om sommeren. Se på den fine elva som også e hjerte av Máze. Den som e frossen om vinteren. Dær æg og resten av

Bunkersen

Når æ har masse lekse og lite motivasjon, bruke æ å ta me han pappa ned i bunkersen. Vi går inn og hilser på de som allerede er der. Æ hente bøsja mi og tar på skyteklean mine. Bukse, jakke, sko, kæps

Jakt

Jakt er en årlig tradisjon i familien Jakobsen, det er som en kosetur til Spania for oss. Jaktlaget består av familie og familievenner. Vi er ikke mange, men vi er nok. Alle gjør sin del og ingen slas

Comentários


bottom of page