top of page
  • Anonym

Akkurat her, akkurat no

Oppdatert: 7. aug. 2023

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og komførtabel. Ein av di få plassanegverkeli kan dæ. Ein plass der eg føl at eg kan gjær næstnke enn eg vil. Vesstdæbærrekunna føltes sånn førrallti. Vesst alt bærrekunnavørre like bra som no. Mændæ å bærre va akkurat her, akkurat no, dæ e dæ som verkelitæles. Alt e så ænkelt. Uansett kor langt unna tankan minna kan va, så e egalikavæll her. Dæ e då eg kjenn dæ; dæ e dæ hær som e heime.

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Treet som aldri sluttet å vokse

Treet vokser opp midt i veien framfor solheimgård. Treet ser biler som kjører over seg, men uten å treffe treet siden treet var så lite. Det vokser større. Treet ser at bilene mår kjøre nesten ut i gr

Comments


bottom of page