top of page
  • Maia Mihalache

Et ekstra par med vinger

Jeg føler meg trygg, som om det er fred i hele verden Jeg slutter å føle meg ensom, som om menneskene rundt meg bare blir borte og det er bare oss to sammen Jeg kan begynne å grine, le eller smile, følelsene bare strømmer ut Jeg blir varm fra armene rundt meg, armene som etter hvert løfter meg opp Jeg blir ikke dømt, alt det gale er ikke galt lengre En myk hånd som stryker vekk tårene En myk hånd som stryker meg på håret Noen som støtter og gir deg råd når du er forvirret eller usikker Noen som har erfaring med livet og ville gjort alt for deg Ett par med ekstra vinger fra en mamma er det beste man kan ha

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Kommentare


bottom of page