top of page
  • Anonym

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med fordi han er så fantastisk på alle måter, han er så sykt snill, omtenksom og ikke minst bryr seg om alle han er glad i. Hver gang han drar på jobb føler jeg meg veldig alene fordi da har jeg ingen jeg kan snakke så mye med som jeg gjør med han. Hver gang jeg ligger i armene hannes går bare alle onde tanker bort og jeg klarer og være meg selv. Så min plass til å slappe helt av er i armene til min kjæreste.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Et ekstra par med vinger

Jeg føler meg trygg, som om det er fred i hele verden Jeg slutter å føle meg ensom, som om menneskene rundt meg bare blir borte og det er bare oss to sammen Jeg kan begynne å grine, le eller smile, fø

Comments


bottom of page