top of page
  • Sylvia Husmo

FLERBRUKSHALLEN OG BADMINTON

Stedet mitt er i flerbrukshallen ved siden av KVN og Nord universitet, fordi der er jeg to eller flere ganger i uka. Jeg spiller badminton og har gym der. Jeg har badminton treninger hver tirsdag og torsdag klokka 18:00 – 19:30. Grunnen til at jeg liker hallen så bra er fordi jeg spiller badminton med venner og folk i klassen min. Vi er to jenter fra klassen som går på badminton. En anna grunn til at flerbrukshallen er stedet mitt er fordi den ene jenta i klassen min er grunnen til at jeg starter på badminton. Hun sluttet 1 eller 2 år etter, mens jeg fortsatte å spille badminton. Jeg føler jeg har funnet min sport, og det er jeg glad for, men jeg skulle ønske det kom flere folk sånn at man kan variere hvem man vill spille med.

12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Et sted

Et rom. Et rom er alt jeg trenger. En plass jeg kan være meg selv. Ikke bry meg om noen andre. Bare meg. Jeg har lett så lenge jeg kan huske. Men med en gang jeg tror jeg har funnet det, så blir det b

KVITHELLA OG NORDLYSET

Stedet mitt er Kvithella. Jeg bruker og gå dit med mamma og hundene mine, jeg går dit på kvelden når det er stjerner får og se på nordlyset. Jeg bruker og gå dit fordi det minner meg om oldemoren min

Fotballbanen

Fotballbanene på Nesna jeg har sittet noen ganger og drukket energi drikke på fotballbanen. Jeg har jo minner av når klassen spilte fotball på den og når jeg sto litt i mål noen ganger. Vi har jo noen

Comments


bottom of page