top of page
  • Anonym

KVITHELLA OG NORDLYSET

Oppdatert: 7. aug. 2023

Stedet mitt er Kvithella. Jeg bruker og gå dit med mamma og hundene mine, jeg går dit på kvelden når det er stjerner får og se på nordlyset. Jeg bruker og gå dit fordi det minner meg om oldemoren min som døde. Jeg og mamma pleier og gå ganske sent, og jeg bruker og sette på en sang som heter Wind Of Change. Og stedet mitt minner meg veldig om henne og om hvordan hun var. Og når det er nordlys så liker jeg å tenke at det er hun som danser over himmelen. Jeg går og dit får broren til mamma som døde i år, så vi ser på nordlyset sammen får ett minne av de to. Jeg liker og gå dit når jeg har en dårlig dag får og lufte tankene litt, det er en veldig rolig plass og veldig koselig og gå dit på kvelden. Jeg og mamma bruker og gå dit når det er stjerner på himmelen.

44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Et sted

Et rom. Et rom er alt jeg trenger. En plass jeg kan være meg selv. Ikke bry meg om noen andre. Bare meg. Jeg har lett så lenge jeg kan huske. Men med en gang jeg tror jeg har funnet det, så blir det b

FLERBRUKSHALLEN OG BADMINTON

Stedet mitt er i flerbrukshallen ved siden av KVN og Nord universitet, fordi der er jeg to eller flere ganger i uka. Jeg spiller badminton og har gym der. Jeg har badminton treninger hver tirsdag og t

Fotballbanen

Fotballbanene på Nesna jeg har sittet noen ganger og drukket energi drikke på fotballbanen. Jeg har jo minner av når klassen spilte fotball på den og når jeg sto litt i mål noen ganger. Vi har jo noen

Comments


bottom of page