top of page
  • Aliyah Ytresand

Mo i Rana

Når e sett i bilen på vei fra her, på vei fra tankan, på vei alt stresset. På vei fra alt. E føla me avslappa, føla me fri. Går ut av bilen og inn i huset. Lukta av hjemmet mitt. Der e vil vær. Hjemme der e har vennan mine, familien, stedet mitt, ikke no stress, ingen negative tanka, bare mæ og min frihet. Rommet mitt der æ får besøk av bestevenninna mi, der æ slapp av borte fra alt. Rommet der æ ser serie uten å stress over lekse, drama eller noe anna. Lukta av hjemme, lukta av frihet og mæ, borte fra stress. Der æ føla mæ heime Mo i Rana mitt sted.

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Rommet mitt

Jeg liker mest å være på rommet mitt fordi der kan jeg gjøre alt jeg vil. Det er der jeg er mesteparten av tiden. Jeg gjør lekser, maler og chiller der. Det kan av og til være rotete, men da rydder je

Snowboard i slalombakken

E pakka mat i sekken, tar på me skoan, uteklean å traska borotver veien tell e endelig kommer til slalombakken. Slalombakken e mitt område, område mitt e der e føl me bra på en dårlig dag. Området mit

I farta

Min plass e med mopeden min. når e kjør den så føl e me fri, e kan kjør kor e vil når e vil og når e skrur på den så føl e at e e fri og at e kan gjør ka e vil. Favorittplassen å kjør tel e Fykan, da

Comments


bottom of page