top of page
  • Noah

Snowboard i slalombakken

E pakka mat i sekken, tar på me skoan, uteklean å traska borotver veien tell e endelig kommer til slalombakken. Slalombakken e mitt område, område mitt e der e føl me bra på en dårlig dag. Området mitt e der e kan slapp av. Området mitt e der e ikkje treng å tenk på matteleksan. E elska området mitt. Det e der e føl me hjemme, spesielt nysnøen, det e såååå digg å kjør på da. Det e veldi trist slalombakken bare e åpen i 1 måneds tid kvært år. Vess den hadde vært åpen 24/7 heile året rundt hadde det blitt det nye hjemme mitt.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Rommet mitt

Jeg liker mest å være på rommet mitt fordi der kan jeg gjøre alt jeg vil. Det er der jeg er mesteparten av tiden. Jeg gjør lekser, maler og chiller der. Det kan av og til være rotete, men da rydder je

Mo i Rana

Når e sett i bilen på vei fra her, på vei fra tankan, på vei alt stresset. På vei fra alt. E føla me avslappa, føla me fri. Går ut av bilen og inn i huset. Lukta av hjemmet mitt. Der e vil vær. Hjemme

I farta

Min plass e med mopeden min. når e kjør den så føl e me fri, e kan kjør kor e vil når e vil og når e skrur på den så føl e at e e fri og at e kan gjør ka e vil. Favorittplassen å kjør tel e Fykan, da

Comentários


bottom of page