top of page
  • Anonym

Stedet mitt som var stedet mitt

Stedet mitt var et sted der det var mange følelser, både brae og dårlige. Noen ganger var det mer dårlige følelser enn gode, men jeg klarte egentlig aldri å dra min vei. Stedet mitt var et sted der vi pratet veldig mye, men ikke om hvordan vi hadde det eller om hva vi likte, men mer om hva vi gjorde den dagen eller planene for uken. Når vi møttes var det ikke så mye prating da heller, det var ikke så lett å prate med han. Tror ikke vi hadde en ordentlig samtale. Nå når jeg ser tilbake, var det egentlig ingenting som var bra, det var bare i starten. Til slutt fant jeg ut at selv om det ikke var så mye bra, holdt jeg fast i det som var bra. Det var sånn jeg ville det skulle være. Men så innså jeg at det ikke var sånn. Stedet mitt var han, kanskje han ikke sånn ordentlig var stedet mitt, men det er det jeg kommer til å huske.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comments


bottom of page