top of page
  • Sofie Bringsli-Antonsen

Vokse opp i en kaffe kopp

En dag for ikke mange dager siden ble jeg født, et lite tre som plutselig begynte å vokse i en liten kaffe kopp. Akkurat nå ser jeg bare en hvit vegg, men det tar ikke lang tid før jeg vokser opp. Når jeg først klarer å se over kaffe kopp kanten ser jeg noen dukker, og en jente med en te kopp mens hun heller i sukker. Det tar ikke mange dager før jeg har blitt stor, jenten vanner meg hver dag og nå trenger en stol. Hun roper på mammaen sin og sier at de nå kan sette meg i hagen, da svarer hun «Okei, jeg kan hente sagen». Hun mente jeg hadde blitt for stor, og siden jeg vokste i en kaffe kopp, mente hun jeg var for tung til å reises opp.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comments


bottom of page