top of page
  • Anonym

IDK

Jeg tror ikke jeg har et sted for å være. helt erlig det nermeste jeg kommer er romet mit som er greit nok antar jeg. jeg har det gøy der med pcen min så det blir vel stedet mit i stedet mit men jeg er på en mate ikke onklig gald der hvis jeg skal vere helt erlig. de eneste gangene jeg er onklig glad er når jeg er ute og reiser som da jeg dro til japan eller hellas men det tels vel ikke heller allt i allt har jeg ikke egentlig et «sted i stedet mit» sorry.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Honning fra ei blank skjei

Æ ser opp i taket, og føla kun en ting. Æ føla at livet ikke gir mening her æ sett. «det e sunt å kjed sæ» hør æ ofte, men førr en person som har behov førr å gjør nåkka e det like usunt som å spis ho

Når alt fall på plass

Når æ kjeda mæ, når æ ikke har noe å gjør, så finnes det en plass som aldri blir feil. Uansett når så føles det alltid rett å dra dit, når æ e lei av føreldran mine, eller søskenan mine. Selvom det ik

Egen art

Treet ser treverk, planker laget av en samme art som seg selv. Treet føler på en skuffelse. Hvordan våger noen å utrydde dens art. Treet vokser videre. Nå ser treet vann, og havhorisonten. Det vugger.

Comments


bottom of page