top of page
  • Anonym

Honning fra ei blank skjei

Æ ser opp i taket, og føla kun en ting. Æ føla at livet ikke gir mening her æ sett. «det e sunt å kjed sæ» hør æ ofte, men førr en person som har behov førr å gjør nåkka e det like usunt som å spis honning fra ei blank skjei. Æ ser kun en farge. Det er rosa. Alt rundt mæ e grått å kjedelig, men rosa e som en regnbue i et uvær. Rosa e ikke min favoritt farge, men fotballskoen e rosa. Æ tar på mæ fotballskoen og det føles ut som at æ har spist 100 blanke skjeie med honning. Æ fær tel en slette med grønnt fint gress. Det er helt stille, men ikke førr mæ. Æ hør musikk, men ikke sånn musikk som dåkker hør i headsettet. Æ hør den rosa fargen treff det grønne, æ hør ballen treff nettet og æ hør mitt eget hjerte som nesten pumpa sæ sjøl ut av kroppen. Æ føla mæ som hovedpersonen i en film. Æ spilla i en film med uvær, torden og sol, men hovedpersonen overlev alltid, så det har ikke nåkka å si. Det e kunn mæ, den grønne sletta, de rosa fotballskoen og min selvproduserte musikk som har nåkka å si.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Når alt fall på plass

Når æ kjeda mæ, når æ ikke har noe å gjør, så finnes det en plass som aldri blir feil. Uansett når så føles det alltid rett å dra dit, når æ e lei av føreldran mine, eller søskenan mine. Selvom det ik

Egen art

Treet ser treverk, planker laget av en samme art som seg selv. Treet føler på en skuffelse. Hvordan våger noen å utrydde dens art. Treet vokser videre. Nå ser treet vann, og havhorisonten. Det vugger.

Fra start, til slutt

Jeg har ett sted. Ett sted der alt annet forsvinner. Tankene mine svirrer, og drømmene lages. Senga er mitt sted. I senga startet livet mitt, og jeg håper det ender der og. I senga kan jeg være alene,

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page