top of page
  • Alma Sjåfjell Mediå

Alt blir stille

Oppdatert: 7. aug. 2023

Det e mandag midt i november. Det e mørkt, kaldt og masse vind. Eg går ute. På vei til mitt sted. Svømmehallen. Eg går igjennom korridoren og inn i garderoben imens eg tenke på alle prøvan og innleveringan vi har fått. Alt e surr. Rot oppi hodet mitt. Helt til eg stup utti vannet. Alt blir stille. Alle tanka forsvinn. Vannet kjennes mjukt mot huden. Og så begynn eg og svøm. Kroppen min gjør det automatisk. Begynn med kick så crawlbeinsspark. Arman begynn av seg sjøl. Et tak ætter det andre. Pust. Og svøm videre.

Ætterpå føle eg meg bra. Sliten. Men på en bra måte.

97 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Et sted

Et rom. Et rom er alt jeg trenger. En plass jeg kan være meg selv. Ikke bry meg om noen andre. Bare meg. Jeg har lett så lenge jeg kan huske. Men med en gang jeg tror jeg har funnet det, så blir det b

FLERBRUKSHALLEN OG BADMINTON

Stedet mitt er i flerbrukshallen ved siden av KVN og Nord universitet, fordi der er jeg to eller flere ganger i uka. Jeg spiller badminton og har gym der. Jeg har badminton treninger hver tirsdag og t

KVITHELLA OG NORDLYSET

Stedet mitt er Kvithella. Jeg bruker og gå dit med mamma og hundene mine, jeg går dit på kvelden når det er stjerner får og se på nordlyset. Jeg bruker og gå dit fordi det minner meg om oldemoren min

Comments


bottom of page