top of page
  • Alida Pedersen

Fra start, til slutt

Jeg har ett sted. Ett sted der alt annet forsvinner. Tankene mine svirrer, og drømmene lages. Senga er mitt sted. I senga startet livet mitt, og jeg håper det ender der og. I senga kan jeg være alene, jeg kan være meg selv. Jeg kan le, gråte og tenke. Drømmene mine tar plass her. Det er ingen sperre for hva jeg kan tenke. Ingen kan stoppe meg. Og senga mi står der. Den går ingen plass. Jeg kan alltids regne med at den står der. Det er en trygghet med den, mykheten og måten den bare står stødig. På sine fire ben. Og om man tenker på hvor mange andre senger, som har reddet andre mennesker, familiemedlemmer og venner. Og om dem kunne hatt en trygghet i sin seng, kan vel jeg og det? Sengen er med meg, fra start til slutt. Ingenting kan stoppe det fra å skje.2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Honning fra ei blank skjei

Æ ser opp i taket, og føla kun en ting. Æ føla at livet ikke gir mening her æ sett. «det e sunt å kjed sæ» hør æ ofte, men førr en person som har behov førr å gjør nåkka e det like usunt som å spis ho

Når alt fall på plass

Når æ kjeda mæ, når æ ikke har noe å gjør, så finnes det en plass som aldri blir feil. Uansett når så føles det alltid rett å dra dit, når æ e lei av føreldran mine, eller søskenan mine. Selvom det ik

Egen art

Treet ser treverk, planker laget av en samme art som seg selv. Treet føler på en skuffelse. Hvordan våger noen å utrydde dens art. Treet vokser videre. Nå ser treet vann, og havhorisonten. Det vugger.

Comments


bottom of page