top of page
  • Jonas Arntzen

Veien til Glomvasshaugen

Mitt sted er løypa opp til Glomvasshaugen. Skiløypa gjennom skogen gir me alltid gode følelsa. E går der ofte aleina. Noen ganga tar e mæ me hunden min. E går alltid på randonée ski, forr den følelsen av å kjør ned i nylagt puddersnø e helt magisk. Det e en følelse som ikke kan beskrives. E går som regel tel mitt sted på kvelden, når det e helt mørkt rundt me. E går ofte i min egne boble og har på musikk, mens alt stresset mitt forsvinn i den friske lufta. Når e kommer tel toppen å sett me i gapahuken, bruka e å se på himmelen og tenk på bestemor og bestefar som døde. Det bring tilbake lykkelige minna e har sammen med dem.


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Rommet mitt

Jeg liker mest å være på rommet mitt fordi der kan jeg gjøre alt jeg vil. Det er der jeg er mesteparten av tiden. Jeg gjør lekser, maler og chiller der. Det kan av og til være rotete, men da rydder je

Snowboard i slalombakken

E pakka mat i sekken, tar på me skoan, uteklean å traska borotver veien tell e endelig kommer til slalombakken. Slalombakken e mitt område, område mitt e der e føl me bra på en dårlig dag. Området mit

Mo i Rana

Når e sett i bilen på vei fra her, på vei fra tankan, på vei alt stresset. På vei fra alt. E føla me avslappa, føla me fri. Går ut av bilen og inn i huset. Lukta av hjemmet mitt. Der e vil vær. Hjemme

Komentarze


bottom of page