top of page
  • Jonas Arntzen

Yara blir levende

Fredrik (19) er lærling på Yara. Det er hans første dag på jobb, han er akkurat ferdig på vgs. Han blir vist rundt i bygget av en som har jobbet der lenge. Fredrik går seg vill inne i den store fabrikken. Han går og ser rundt seg. Plutselig hørte han et smell bak seg. Han snudde seg brått for å se hva det var.

Det var en av maskinenen som begynte å vokse. Det kom ut armer og ben av maskinen, maskinen ble bare større og større. Fredrik holdt på å pisse på seg.

Maskinen hadde nå blitt så stor at den var på tur gjennom taket til bygget. Etter en liten stund poppet det et hode opp av maskinen. Den fikk øyne og munn. Maskinen hadde nå blitt om til et levende monster, som kom til å ta over hele verden.

Fredrik sprang alt han kunne for å komme unna dette monsteret.

Monsteret hadde nå knust seg gjennom taket og veggene. Det hadde retning mot resten av Glomfjord. For hvert skritt dette monsteret tok, ble det et lite jordskjelv. Monsteret ødela mange hus på sin ferd. Alle innbyggerne som bodde i Glomfjord sprang til fjells for å komme seg vekk, men monsteret var fortsatt raskere enn dem.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Rommet mitt

Jeg liker mest å være på rommet mitt fordi der kan jeg gjøre alt jeg vil. Det er der jeg er mesteparten av tiden. Jeg gjør lekser, maler og chiller der. Det kan av og til være rotete, men da rydder je

Snowboard i slalombakken

E pakka mat i sekken, tar på me skoan, uteklean å traska borotver veien tell e endelig kommer til slalombakken. Slalombakken e mitt område, område mitt e der e føl me bra på en dårlig dag. Området mit

Mo i Rana

Når e sett i bilen på vei fra her, på vei fra tankan, på vei alt stresset. På vei fra alt. E føla me avslappa, føla me fri. Går ut av bilen og inn i huset. Lukta av hjemmet mitt. Der e vil vær. Hjemme

Comments


bottom of page