top of page
  • Anonym

Det ensomme treet

Treet står mett på marka atme svømmehalln å ser veien å alle bilan som kjør ongan t skola kvær dag. D ser åsså bussn som lever ongan på skola å de fra Nesse som kjæm t Melbu førr å ha svømming. D kan åsså se mæ når æ går t skola å på træning. Treet tenka filosofiske ting som: koffer e æ her? Ka e meininga me mæ? Korsn eksister jorda? Treet føla på ensomhet å voksesmerta førde d voks så fort å d stoppa ikke å voks. Treet vokser så treffer det månen og mister all oksygen og dør.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comments


bottom of page