top of page
  • Stine Frantzen

Det gammle treet utafor

Mitt sted e me et gammelt tree utafor huset mitt. Faren min pleia å sett opp ei huske i treet. Når æ va lita pleide æ å søsknan mine å vær å lek i den. Vi tvang broren min til å gi oss fart. Vi kunne vær ut der i fleir tima. Nå som di e flytta bort så pleia æ å bare ligg der aleina. Hves æ har lyst på fart så kan æ dytt i det gammle tree, men det e ikje det samme lengre uten de. Nå så pleia æ å vær der og tenk. Æ bor i gokk så æ har ingen nære naboa og har veldig god utsikt mot havet og strøna. Når dt e seint så har æ en nydelig utsikt mot solnedgangen. Æ lika å vær i den og se mot havet eller himmelen. Æ har god utsikt mot melbu og kan se når folk på stranda. Det høres rart ut men det e veldi behagelig. Det e ganske stille der og rolig. Det e et sted æ kan vær i fred. Nå som æ ska snart fløtt så komme æ te å savn dt. Dt va et sted som æ kunne vær i fred på og aleina. Dt var godt så lenge dt varte.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comments


bottom of page