top of page
  • Erina

Treet i atmosfæren

Et tre voks og vokser helt uten stopp i hagen min. den bare fortsetter og fortsetter men hvert 10 minutt krymper det til en liten plante. Treet ser det samme som et fly men ikke lenge treet tenker at det er noe galt med dem. Treet kunne ikke brydd seg mindre siden den ikke har noen følelser, den er nok levende, men den har ingen følelser. Til slutt brenner den opp i atmosfæren siden trykket blir for høyt.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comments


bottom of page